Saltar al contenido

El primer Hospital Vegà des de març de 2021

Publicación: 2 abril, 2022 |

És poc ètic i immoral que qualsevol hospital i institució de salut estigui servint “aliments” que promouen malalties cardíaques, malalties cròniques, càncers i pandèmies.

Hospital Hayek Cultura Vegana

Molts periodistes pregunten als metges de l’Hospital Hayek per què es van fer vegans i per què només serveixen menjars plant-based als pacients.

«Els menús amb carn i derivats animals són cancerígens, alts en colesterol, greixos saturats, àcids grassos trans, antibiòtics, hormones de creixement, salmonel·la i PCB

Aquesta és la resposta de l’Hospital:

1- La carn està classificada com a cancerígena per l’Organització Mundial de la Salut. La carn processada grup 1A és cancerígena, al mateix grup que el tabac. Causa càncer. Carcinogen del grup 2A de carns vermelles.

2- Els ous no es poden anomenar saludables o segurs segons l’USDA. Extremadament alts en colesterol i greixos saturats.

3- CDC declara que 3 de cada 4 malalties infeccioses emergents en humans provenen d’animals. VIH, èbola, MERS, SARS, grip porcina, grip aviària, coronavirus.

4- Els lactis són alts en colesterol, greixos saturats, hormones de creixement; com a estrogen, progesterona, prostaglandina i cortisona. El seu consum està vinculat als càncers de mama i de pròstata.

5- El pollastre té un alt índex de bacteris intestinals com E.Coli, enterococs i salmonel·la. La carn de pollastre és alta en greixos saturats, hormones de creixement i antibiòtics.

6- El peix té un alt contingut de mercuri, micobacteris, PCB, bifenils policlorats, microplàstics i cucs paràsits.

7- La principal causa de mort en els éssers humans són les malalties cardíaques, les malalties cròniques i els principals càncers són el resultat de menjar animals i els seus productes.

8- Alimentar i matar més de 80 bilions d’animals terrestres i 2,7 bilions d’animals marins no és ètic ni moral quan hi ha més d’1 bilió de persones famolenques.

9- L’agricultura animal és la causa principal del canvi climàtic, les pandèmies, l’esgotament dels recursos, la desforestació de la selva tropical, l’extinció d’espècies i més.

10- El propietari de l’Hospital Hayek és el fundador de Lebanese Vegans.

11- Per totes aquestes raons i moltes més, decidim eliminar tots els aliments d’origen animal a les nostres instal·lacions.

Hospital Hayek
Beirut, Líban, 8 de març de 2022

Hayek Hospital

L’Hospital Hayek és una institució privada fundada pel Dr. Selim Hayek, que tenia com a objectiu servir a la perifèria de Beirut i brindar als pacients atenció mèdica de qualitat. Es troba a la comarca de Sin-El-Fil, que es caracteritza pel seu ambient tranquil.

Construït el 1972, l’Hospital Hayek va rebre el seu primer pacient el gener de 1974. Durant la guerra al Líban, l’Hospital va patir danys considerables, cosa que va provocar el seu tancament durant més de 3 anys.

«A partir d’avui, 1 de març del 2021, els nostres pacients ja no es despertaran de la cirurgia per ser rebuts amb pernil, formatge, llet i ous… els mateixos aliments que poden haver contribuït als seus problemes de salut en primer lloc.
L’any passat, als nostres pacients se’ls va donar l’opció d’escollir entre un àpat basat en animals i un àpat vegà.
Durant aquesta fase de transició, als nostres pacients se’ls va brindar informació sobre els beneficis d’una dieta exclusiva d’aliments integrals a base de plantes davant dels perills del consum d’aliments d’origen animal. Creiem que ja és hora d’abordar la causa arrel de les malalties i les pandèmies, no només els símptomes. Per la nostra salut. Pel nostre planeta. Per als nostres companys terrícoles

Hospital Hayek
Líban, 1 de març de 2021


L’aliança amb el Centre Hospitalier Intercommunal a Sud-Aveyron, França, va afegir perfecció a les estructures ja existents de l’Hospital. A més, la Clínica Europea de Rouen, França, realitza auditories periòdiques als quiròfans per garantir que tots els procediments estan actualitzats.

Editorial Cultura Vegana
www.culturavegana.com

ENLLAÇOS RECOMENATS

1- culturavegana.com, «El Hospital Hayek primero en servir sólo comida plant-based», Editorial Cultura Vegana, Última edición: 30 marzo, 2022 | Publicación: 26 marzo, 2021 

2- Web del Hospital Hayek


Comparteix aquest post sobre Hospital Hayek a les xarxes socials

Nuestra puntuación
(Votos: 2 Promedio: 5)

Valora este contenido...

(Votos: 2 Promedio: 5)

...y compártelo